Lav et onlinekursus, tjen kassen og bliv fri

Lav et onlinekursus og få en lang næse.

Har du set overskrifter sådan ca ligesom den her?

Det kunne også være “Lav et onlinekursus og oplev dit, dat og dut” eller noget tredie i samme dur.

Og har du læst og måske tilmeldt dig, blot for at komme ud på den anden side og opleve at skabelsen af kurset, e-bogen eller hvad det nu er, ikke har gjort dig hverken rig eller fri?

Så er du ikke alene.

Jeg har siden millionøse-metoden været på rigtigt mange kurser, maillister, online-forløb og meget meget mere, og det er som om, at selvom jeg skabte onlineforløb igen og igen, så solgte de ikke, der skete mildest talt ikke en skid (pardon my french – men det var ski ret irriterende og meget frustrerende!).

For.dine.kurser.sælger.ikke.sig.selv.

Det er altså noget af en pille at sluge, når nu jeg var på kurser, som nærmest i salgstalerne lovede mig netop det.

Jeg glemte bare lige at kigge på AL den enorme mængde af markedsføring, som jo netop havde fået mig til at købe!

Sæt dig bare ned og lav en onlinekursus – det er sku ikke nogen særlig præstation i sig selv, hvis du har noget viden, du kan finde ud af at dele.

Teknisk kan du komme virkeligt langt med en headset, en smartphone og en computer.

Men markedsføringen tager tid, vedholdenhed, viden og erfaringer.

Det kommer du altså ikke udenom. Uanset hvad du bliver lovet i et ….. onlinekursus….. 😉

Grunden til at jeg skriver netop om dette idag, er at der igen idag landede en mail i min mailbox, som lovede mig indtjening og frihed, hvis jeg blot lige meldte mig til og lærte at skabe et onlinekursus.

Nej tak!

Jeg har et onlinekursus, som ikke sælger (nej det passer ikke – jeg har mange i bagagen faktisk).

Til gengæld har jeg også nogle som sælger, nogle som jeg kommer igennem med, men de har taget laaang tid, masser af arbejde, masser af vedholdenhed, masser af knoklerier – fordi jeg ikke vidste hvordan, og mange tårer faktisk.

Jeg kan love dig, at du kan sælge onlinekursus, men jeg kan også love dig, at du ikke sælger automatisk, blot fordi du laver et…

0 svar

Skriv en kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil læse om…