Om Sofia Lykkens

Lav et webinar

Det her er siden, hvor du kan læse mere om mig. Mit navn er Chiara Sofia Madusha Lykkens, men kald mig bare Sofia. Jeg er teknisk witch – fordi jeg kan trylle med teknikken!, og jeg vil gerne hjælpe dig med DIN forretning.

Jeg ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger, fejl og mangler. OGSÅ i teknikken!

Jeg er skarp (og lidt skrap!), fordi jeg ved, at min intuition og min viden og erfaring er rigtig.

Jeg arbejder altid korrekt og kontrolleret, men også ALTID med min intuition som aktiv deltager.

Jeg er WordPress og Simplero nørd til fingerspidserne!

Jeg  er teknisk skarp og erfaren, og intet skræmmer eller stopper mig i den verden. Jeg afkoder og skiller teknikken ad, så du også kan forstå og bruge den.

Jeg ser det positive i alt – jeg ser gaven i alle udfordringer, og jeg deler min sprudlende, fjollede, kærlige, vilde og rolige energi med dig.

Find mig på:

“Jeg vil i virkeligheden ikke være selvstændig” hørte jeg mig selv sige i min første snak med Sofia omkring min nuværende virksomhed….
Gamle angstprovokerende oplevelser med tidligere virksomhed sad dybt i mig og bare tanken om regnskab, revisor, bankforbindelse mm gav mig ondt i maven!
Alt dette og meget mere fik vi taget hul på! For dybest set drømte jeg om at finde en vej til at leve af guldsmedehåndværket! Og Sofia var fantastisk til at give mig præcis det spark, jeg havde brug for! Så jeg startede min virksomhed for 1 1/2 måned siden – og i sidste uge hørte jeg mig selv sige højt: “Der er ikke nogen der skal fortælle mig, om jeg kan blive guldsmed! Finder jeg ikke en læreplads, så er der helt sikkert en anden vej TIL MIG!!!”
TAK for dig Sofia! Du er noget særligt!”

Rikke, Skovhøj Horup SmykkerSkovhøj Horup Smykker

Mærker du en genkendelse i:

Du er passioneret. Du har en passion som du måske allerede lever af, men højst sandsynligvis ligger det på ønske- eller drømmestadie endnu.

Du er klar på at nye skridt, ny udvikling kræver ny aktion. Så når jeg beder dig tage et skridt som skræmmer dig eller som er uvant, så beder du mig hjælpe dig – at give op ved du ikke, hvad er.

Du er allerede selvstændig, men mangler erfaring og vil gerne lære mere om styring af egen tid, effektivitet og selvstændigt virke i det hele taget.

Teknik er din udfordring. Du kan nærmest gå i panik ved tanken om at skulle have mere teknik i din hverdag.

Så du VED, at du skal have hjælp til den del. Men du ved også, at du er villig til at lære noget – og uddelegere resten. Du er villig til at give slip på kontrollen og lade en anden styre din teknik.

Du er perfektionistisk. Grænsende til det begrænsende (måske over grænsen i virkeligheden). Du ved, at det er en begrænsning, men du er i virkeligheden ikke sikker på, at du skal af med den begrænsning. Helt i hvert fald.

Du drømmer store drømme. Du når dem ikke altid. Men du er god til store drømme.

Du vil gerne nå drømmene, og du har prøvet mange tiltag. Mange uddannelser står der også på dit CV. Men drømmene er stadig blot drømme.

Du mærker en spirende (eller florerende!) spritualitet, men du ved ikke 100%, hvad du skal gøre med den, hvad du skal bruge den til, og om du overhovedet skal bruge den. Og hvorfor?

Virtuel Assistent Sofia Lykkens

Hvad laver Sofia Lykkens

Jeg er teknisk witch, wordpress-nørd og Simplero-ekspert.

Jeg er helt vildt skarp til at se, hvad du skal have mere eller mindre af i din teknik, hvor der kan skrues og hvordan hele dit setup ser ud med dine kunders øjne.

Det er en kæmpe styrke i mit arbejde med andres teknik, at jeg selv har (og stadig arbejder!) arbejdet med klienter som behandler og terapeut, fordi det ligger mig helt naturligt at se, hvor teknikken kan lette arbejdet.

Mine styrker ligger derudover i, at jeg selv har gået vejen fra følelsen af utilstrækkelighed og konstant søgen efter quickfixes til erkendelsen af, at der skal arbejdes! Hårdt nogle gange – og mindre hårdt andre gange…

Jeg ser dig, som den du er, ikke ud fra nogen forventninger eller værdier, men som den du er – lige her og lige nu.

Min baggrund

Jeg er uddannet på kontor – tja en uddannelse, som jeg mange gange har tænkt var spild af år, men hold fast hvor har jeg lært meget af den tid!

Siden har jeg taget flere kurser og senest en uddannelse som webintegrator.

Jeg har arbejdet med WordPress og Simplero i mange år efterhånden, og jeg elsker struktur og enkelthed i teknikken.

Jeg startede mit arbejde som teknisk witch for snart mange år siden, og det er gået vildt stærkt, jeg har udviklet et stærkt netværk indenfor de felter, hvor jeg ikke er eksperten. Så du bliver aldrig forladt i samarbejdet med mig.

“Sofia er knivskarp. Hendes viden, og inspirerende arbejdsomhed, kombineret med en stor potion ro, nærvær og overblik, har været altafgørende for mig, og mit virke. I Sofias virtuelle verden, virker alt til at være muligt. Sofia har taget sig af mine ønsker, og hver gang fået det hele til at virke, på en legende let måde. Jeg har trygt kunne læne mig tilbage, og istedet brugt min tid på det som jeg brænder for. Jeg har i den grad følt mig holdt i hånden. Igennem de senere år, har jeg købt mig til adskillige, og ofte omkostelige professionelle hjælpere. Dyre lærepenge, må jeg sige, for de har på ingen måde kunne hamle op med Sofia ekspertise.”

Kammille EsstherKammille Essther