En blog om tekniske udfordringer for soloselvstændige og iværksættere. Wordpress, hjemmeside, Simplero, online kurser, email kampagner, MailChimp, EasyMe og meget mere.

Hjemmeside
Vælg en spicialist
Lav et onlinekursus og få en lang næse.

Lav et onlinekursus, tjen kassen og bliv fri

Har du set overskrifter sådan ca ligesom den her? Det kunne også være "Lav et onlinekursus og oplev dit, dat og dut" eller noget tredie i samme dur. Og har du læst og måske tilmeldt dig, blot for at komme ud på den anden side og opleve at skabelsen af kurset, e-bogen eller hvad det nu er, ikke har gjort dig hverken rig eller fri? Så er du ikke alene.
økonomiske offerrolle
virtuel assistent

Dansk virtuel assistent - hvad og hvorfor?

Hvad er fordelene ved at bruge en virtuel assistent - hvordan skaber det mere overskud både økonomisk og tidsmæssigt? Jeg skaber den frihed, som du har brug for, så du kan gøre det, du er fantastisk til.
Øge dit arbejdsflow

Hvordan du kan øge dit arbejdsflow med gode vaner

Der er mange måder at øge dit arbejdsflow - også kaldet effektivitet. Jeg har valgt nogle vaner og tankemåder, som virker for mig, og som jeg ved virker for andre også. Det er ikke de sædvanlige med kalender osv, men læs med og bliv inspireret, så du også kan øge din effektivitet. Vær tilstede - uanset hvad du laver....