Teknisk opsætning og salg af onlinekurser

Sådan sætter du lettest et online kursus op og gør det klar til salg i Simplero.

Jeg viser dig den tekniske opsætning, vi tager også en snak om, hvad du gør, hvis Simplero ikke er dit første valg – selvom jeg nok er ret farvet af mine +10 år med succes i Simplero.

Derefter viser jeg dig forskellige måder at få gang i dit salg, booste dit salg og skabe en funnel, som passer til dig.

Du kan stille alle dine spørgsmål, og jeg skal gøre mit yderste for at svare så fyldestgørende på så mange af dem, som jeg overhovedet kan.

Vær opmærksom på, at sessionen foregår på Zoom og bliver optaget. Derfor kan du efterfølgende få adgang til en optagelse og se den igen. (Og igen.)

Webinaret foregår fredag den 17. november kl. 8.00.

Fornavn:

Email:


Du skriver dig automatisk op til mit nyhedsbrev, når du tilmelder dig her, men jeg lover, at du lynhurtigt kan afmelde dig igen, hvis mine mails ikke giver dig værdi!

Hvem underviser dig på sessionen

Du bliver undervist af Sofia Lykkens, som har over 20 års erfaring med selvstændig virksomhed, og 10+ års erfaring med online virksomhed.

Jeg arbejder ud fra min viden og min erfaring. Jeg er super effektiv og meget konkret, og jeg har brugt Simplero i 10+ år både til min egen, men også til 100-vis af andres online forretninger.

Jeg arbejder ud over dette også som coach og mentor, og jeg kender alle udfordringer og muligheder, som branche giver.

Jeg har selv skabt og deltaget i skabelsen 5 forskellige virksomheder (og solgt den ene), og jeg hjælper dagligt flere online-kursus-skabere på rette vej med deres teknik.

Du kan læse mere om mig her.

Din investering

Webinaret koster dig ikke en krone!

                   
Spicy Web ApS | Bullerupvej 22 | 5240 Odense NØ
CVR 37102164