Tjekliste når du skal oprette et Simplero produkt

Der er nogle ting, som det er ret fornuftigt at have på plads, inden du sætter dig ved computeren for at oprette et produkt i Simplero, og jeg vil rigtigt gerne slå et alvorligt slag for, at du forbereder dig, INDEN du springer på teknikken.

Så sker der nemlig det, at du ikke skal tænke på andet end teknikken, når du sidder der. For du HAR taget stilling til indholdet, rækkefølge, pris og alt det andet.

Så lad os kigge på punkterne:

 • Produktnavn – altså hvad hedder dit produkt, har det en underoverskrift (tagline), og er der et internt navn, som vil give mere mening i din egen produktoversigt?
 • Priser + evt rater. Betyder ratevalget, at folk ikke må betale med bankoverførsel, så skal du vælge ‘Automatic charge only’.
 • Angiver du priser inkl eller ekskl moms? Sælger du til private, skal du angive prisen inkl. moms. Mens du kan vælge at vise prisen uden moms, hvis du kun sælger B2B.
 • Tilbudspriser? Holder du intro udsalg? Hvor længe? For nogle særligt udvalgte? Husk evt manuelt at stoppe udsalget, hvis du ikke har slutdato på.
 • Evt startdato og slutdato. Altså for salget – måske slutter salget, når kurset starter, måske slutter det aldrig.
 • Primære salgsside – kan blot være Simpleros, men jeg anbefaler altid, at det er på din egen side? Er den lavet? Hvad er URL til den? Lad dig ikke stoppe her, men vær OBS på, at en lækker salgsside (landingpage) kan gøre hele forskellen for dit salg.
 • Er der nogen begrænsinger i antal deltagere?
 • Produktbillede – det billede som folk ser på orderformen og på deres oversigt over deres køb i Simplero. Det skal være 700 px X 380 px.
 • Kort opsummering som bliver vist på kundens Simplero oversigt. Altså der hvor kunden har evt andre kurser liggende på Simplero også.
 • Tekst til takkesiden på Simplero, når folk har købt. Med mindre du laver en på din egen side, den skal du så have URL til. Det anbefaler jeg også, men det må ikke blive det, der stopper dig! (Senere vil du være glad for at kunne tracke, om folk når hertil, men kom videre – det kan sættes op senere.)
 • Skal der kobles space/membershipsite på, skal det også oprettes og udfyldes, og produkt og space/membershipsite skal så kobles sammen. (OBS Alle nye konti på Simplero har kun membershipsites nu.)
 • Skal der gives nogen filer med ved køb, skal deforberedes og sættes på under content. Vær OBS på folk refunderes ret, når de HAR fået adgang til noget ved køb.
 • Autoresponders til når folk køber – takke mail og efterfølgende mails, hav teksten klar inden du sætter igang, så går det hele lidt lettere.
Mange hilsner
Chiara Sofia Lykkens
2 replies
 1. Sina Heile
  Sina Heile siger:

  Hej Sofia
  Mener du at det er bedst at lave takkesiden på sin egen wordpress siden i stedet for Simplero ?

  Du skriver sådan: Tekst til takkesiden på Simplero, når folk har købt. Med mindre du laver en på din egen side, den skal du så have URL til. Det anbefaler jeg også, men det må ikke blive det, der stopper dig! (Senere vil du være glad for at kunne tracke, om folk når hertil, men kom videre – det kan sættes op senere.)

  Svar
  • Sofia Lykkens
   Sofia Lykkens siger:

   Hej Sina.
   Jeg anbefaler, at du laver en på din egen wordpress. MEN det må ikke være det, der stopper dig – så er det bedre, enten at få hjælpe eller blot bruge den, der i forvejen er på Simplero.
   K/ Sofia

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil læse om…